RESERVAT PER A LES POSTRES
Autor: CRUSELLAS CAPDEVILA, LLUC
Sección: GASTRONOMÍA - Repostería
RESERVAT PER A LES POSTRES
23,95€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- ARA LLIBRES
- Publicación:
- 01/01/2024
- Colección:
- CATALAN
- Ver ficha completa
Sinopsis
Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços per. que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes dÆadditius i conservants resultat dÆun procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que …
Más información del libro
RESERVAT PER A LES POSTRES
- Editorial:
- ARA LLIBRES
- Fecha Publicación:
- 01/01/2024
- Formato:
- Normal tapa dura (libros)
- ISBN:
978-84-11-73055-6
- EAN:
9788411730556
- Nº páginas:
- 208
- Colección:
- CATALAN
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 17 mm
- Ancho:
- 23 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- Repostería
CRUSELLAS CAPDEVILA, LLUC
Lluc Crusellas (Santa Eulàlia de Riuprimer, 1996). El primer contacte amb la pastisseria va ser a lestiu del 2013, amb 17 anys, quan vaig decidir formar part de lequip de Nandu Jubany, a la partida de postres, i va ser clau per decidir el meu futur. Vaig trobar un espai on desenvolupar la meva creativitat i una bona sortida professional. Vaig seguir la formació especialitzada com a pastisser a lEscola Espai Sucre i a lescola Hofmann, on vaig aprendre els secrets de lofici. Vaig tenir loportunitat diniciar unes pràctiques a La Pastisseria, de Josep Maria Rodríguez, a Barcelona, i més tard, vaig formar part del seu equip professional. Amb 21 anys, el 2017, vaig canviar la capital per la comarca dOsona, per Vic. És aquí, a casa, on he pogut créixer de manera exponencial dins del sector de la pastisseria i la xocolateria i on, fins a dia davui, lidero la pastisseria El Carme. El moment àlgid de la meva carrera és quan, el 2021, aconsegueixo ser el millor xocolater de lestat espanyol guanyant el World Chocolate Masters Spain i, un any més tard, al 2022, faig realitat el meu somni: guanyar la final del WORLD CHOCOLATE MASTERS 2022.Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE 10 CON KARLOS ARGUIÑANO
ARGUIÑANO, KARLOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS CON AIRFRYER REALFOODING
SACRISTÁN, LAURA12,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF JUNIOR. HOY COCINAN ELLOS
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA BIBLIA PARA MINICHEFS DE MASTERCHEF JUNIOR
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
DISFRUTA DE LA REPOSTERIA
OBREGON, ALMA20,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF. EL ARTE DE LA COCINA ESPAÑOLA
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA PRACTICA RIOJANA 85 ANIVERSARIO
GARRIDO, ADELA14,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS DE LAS ABUELAS RIOJANAS
MARISA SANCHEZ - RESTAURANTE ECHAURREN19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis recetas con freidora de aire
RODRIGUEZ RODRIGUEZ, PAMELA19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA REVOLUCIÓN DE LA GLUCOSA: EL MÉTODO
INCHAUSPÉ, JESSIE19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
ENCICLOPEDIA DE LOS SABORES. VOL 2, LA
SEGNIT, NIKI23,90€ IVA INCLUIDO