RESERVAT PER A LES POSTRES

Autor: CRUSELLAS CAPDEVILA, LLUC

Sección: GASTRONOMÍA - Repostería

RESERVAT PER A LES POSTRES

RESERVAT PER A LES POSTRES

23,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ARA LLIBRES
Publicación:
01/01/2024
Colección:
CATALAN
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços per. que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes dÆadditius i conservants resultat dÆun procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que …

Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços per. que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes dÆadditius i conservants resultat dÆun procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que l'elaboració sigui l'adequada. A més, hem de saber quin és el preu just de la pastisseria i no pagar més del que toca. Un llibre per aprendre a valorar què mengem i com ho mengem. El Lluc Crusellas, el millor xocolater del món, ens explica la seva manera d'entendre la pastisseria, la casolana i la dels restaurants i ens dona les consells imprescindibles per dominar les tècniques bàsiques i poder preparar, de forma fàcil i ràpida els nostres dolços deixant de dependre de la producció industrial.
Leer más

Más información del libro

RESERVAT PER A LES POSTRES

Editorial:
ARA LLIBRES
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-11-73055-6
EAN:
9788411730556
Nº páginas:
208
Colección:
CATALAN
Lengua:
CATALAN
Alto:
17 mm
Ancho:
23 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Repostería
Lluc Crusellas (Santa Eulàlia de Riuprimer, 1996). El primer contacte amb la pastisseria va ser a lestiu del 2013, amb 17 anys, quan vaig decidir formar part de lequip de Nandu Jubany, a la partida de postres, i va ser clau per decidir el meu futur. Vaig trobar un espai on desenvolupar la meva creativitat i una bona sortida professional. Vaig seguir la formació especialitzada com a pastisser a lEscola Espai Sucre i a lescola Hofmann, on vaig aprendre els secrets de lofici. Vaig tenir loportunitat diniciar unes pràctiques a La Pastisseria, de Josep Maria Rodríguez, a Barcelona, i més tard, vaig formar part del seu equip professional. Amb 21 anys, el 2017, vaig canviar la capital per la comarca dOsona, per Vic. És aquí, a casa, on he pogut créixer de manera exponencial dins del sector de la pastisseria i la xocolateria i on, fins a dia davui, lidero la pastisseria El Carme. El moment àlgid de la meva carrera és quan, el 2021, aconsegueixo ser el millor xocolater de lestat espanyol guanyant el World Chocolate Masters Spain i, un any més tard, al 2022, faig realitat el meu somni: guanyar la final del WORLD CHOCOLATE MASTERS 2022.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar